In beeld

Hieronder alle berichten die doorlinken naar fotoalbums of andere audio-visuele inhoud. In deze albums kan u meestal een hoge resolutie-versie van de afbeeldingen ophalen, nuttig als u er een papieren afdruk wil (laten) van maken.
Bij de foto ziet u dan onderaan rechts een “download-symbool”. downloadsymbool
Klik erop om de foto in quasi originele resolutie te bekijken en erop in te zoomen of klik met de rechtermuisknop om het bestand naar je eigen computer te copiëren voor later gebruik. Schermafbeelding 2015-11-02 om 09.53.41Op deze hoge resolutie-versies zijn ook de © teksten verwijderd.knop foto album edelen Met de “deel” knop – als hij aanwezig is – kan u een foto makkelijk delen met vrienden en kennissen via e-mail of Facebook.
We zouden het op prijs stellen als medewerkers van kranten en tijdschriften niet langer deze foto’s onder hun eigen naam zouden publiceren maar de rechtmatige fotograaf zouden vermelden.
 • www.leefdaal.be verdwijnt
  www.leefdaal.be verdwijnt
  Na 10 jaar “onverdroten” aan deze website te hebben gebouwd en gewerkt, zonder enige vorm van financiële steun en – belangrijker – zonder noemenswaardige medewerking van de resterende Leefdaalse verenigingen die van deze website gebruik konden maken voor hun agenda en nieuwsberichten, heb ik besloten de website stop te zetten. Vanaf 02/02/2020 zal het adres www.leefdaal.be synoniem zijn van www.bertem.be Mochten er toch verenigingen of andere instanties zijn die deze site zouden missen: doe het nodige om te zorgen dat de gemiste diensten ook aangeboden worden via www.bertem.be Johan Morris

 • Allo Allo 1944 : de muziek
  Allo Allo 1944 : de muziek
  LABAN speelde eens te meer met groot succes toneel: 3 keer een overvolle zaal, het is niet aan iedereen gegeven. Zoals steeds speelden de muzikale intermezzi een typische rol dankzij een gelegenheidskoortje en de bijdragen van het node tot duo herleidde Wreed & Plezant. Bent u benieuwd naar de oorsprong en de achtergrond van  de gebruikte liederen en melodieën in  “Allo Allo 1944“? Klik hier voor het relaas op www.wreed-en-plezant.be

 • Jefkes & Mamers deden het weer
  Jefkes & Mamers deden het weer
  De nieuwe koningen: David Grauwels, Bart Verhoeven en Agnetha Van Pee. Proficiat!

Reacties zijn gesloten.