Movies in Concert met K.F. Sint-Lambertus

Op zaterdag 23 november en zondag 24 november 2019 organiseert de Koninklijke Fanfare Sint-Lambertus haar jaarlijks concertweekend in het Gemeenschapscentrum ‘de Vlieg-In’  te Leefdaal. Dit jaar heeft onze dirigent een gevarieerd muzikaal programma samengesteld rond het thema ‘Movies in Concert ‘. Wij nodigen U van harte uit op deze muzikale uitstap in de wereld van de filmmuziek onder begeleiding van onze muzikanten.

Zaterdag 23 november begint de concertavond om 19u30. Op zondag 24 november verzorgen wij een concertnamiddag, die van start gaat om 15u00. Op beide dagen kan je genieten van een concert in 2 delen. Na het muziekconcert kan er nog wat nagekeuveld worden in ons praatcafé bij een hapje en een drankje.

De inkom bedraagt 8€ in voorverkoop en 10€ aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij bestuursleden en muzikanten.

Voor meer inlichtingen: bezoek onze website op www.kfsl-leefdaal.be of stuur een mailtje naar KF.Sint.Lambertus.Leefdaal@telenet.be.

 

Dit artikel is geplaatst in Activiteiten, In de mail. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.