Twee Hoog en Chiro Leefdaal brengen “Beleefdaal”

Dit jaar wordt jeugdhuis 2hoog 50 jaar en bestaat Chiro Leefdaal 65 jaar.

Dit kan niet ongemerkt voorbij gaan en daarom organiseren we een heus feest om dit te vieren!

 

Tijdens deze tweedaagse is er voor ieder wat wils:

  • Op vrijdagavond 13 september om 20u starten we met onze quiz “De Slimste mens ter Leefdaal. Diegenen die quizzen maar niks vinden, kunnen zich buiten lekker opwarmen aan de vuurkorven samen met een drankje en een gezellige babbel. Om in te schrijven voor de quiz kan je een mail sturen naar beleefdaal@gmail.com met als onderwerp ‘inschrijving quiz’. In de mail zelf vermeld je dan nog de teamnaam en het aantal personen (max. 5 personen). Voor de quiz is je inschrijving pas volledig als je 25 euro naar het rekeningnummer BE25 0682 1479 2682 hebt overgeschreven. Als mededeling zet je de ‘quiz + teamnaam‘. Je zal een mail krijgen wanneer we de betaling hebben ontvangen.
  • KUBB

    Zaterdag 14 september kan je ons overdag vinden op het grasveld naast de parochiezaal. Kom lekker iets eten en drinken en geniet van de concertjes en de tal van activiteiten. De “sportievelingen” onder ons kunnen zich inschrijven voor het kubb-toernooi! De inschrijvingen hiervoor gebeuren via mail. Stuur een mail naar beleefdaal@gmail.com met als onderwerp ‘inschrijving kubb’. In de mail zelf vermeld je dan nog de teamnaam en het aantal personen (max. 4 personen). Om de inschrijving te voltooien moet ook 6 euro worden overgeschreven naar het rekeningnummer BE25 0682 1479 2682. In de mededeling vermeld je dan ‘kubb + teamnaam’. Je zal een mail krijgen wanneer we de betaling hebben ontvangen.

EME

De line-up van de concertjes ziet er als volgt uit:

  • 16u-16u45: she bad
  • 17u-17u45: Brad
  • 18u-18u45: …
  • 19u-19u45: EME
  • 20u-20u45: Dworfi

Onze tweedaagse wordt afgesloten met een feest in de parochiezaal: Fuifdaal. De dj’s die de keet in vuur en vlam gaan zetten, zijn:

De praktische info: Toegangsprijs: €5 / -12 = gratis

Dit artikel is geplaatst in Activiteiten, In de mail. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.