Heksentocht Leefdaal schenkt 850 euro aan De Eglantier

Na de 17e editie van de Heksentocht in Leefdaal schenkt de organisatie 850 euro aan De Eglantier, een instelling waar kinderen en jongvolwassenen met een ernstige mentale en meervoudige beperking terecht kunnen. 

Zoals elk jaar wandelden er afgelopen oktober 500 deelnemers een geanimeerd griezelparcours van om en bij 4 km door de slingerende paadjes en de donkere holle wegen in Leefdaal. De opbrengst van deze spannende avond wordt jaarlijks geschonken aan één of meerdere welgekozen goede doelen.

Barb Tobback van De Eglantier uit Leefdaal is ontzettend blij met deze donatie, omdat het hen toestaat om extra pedagogisch materiaal aan te kopen waar de kinderen en jongeren van het centrum erg naar uitkijken. 

De Heksentocht is een unieke samenwerking tussen de Leefdaalse verenigingen. Ook dit jaar kon de Heksentocht rekenen op de medewerking van de KVLV, de Gezinsbond, Chiro Leefdaal, de school, het oudercomité, de Zanglijster, de CM, Tjerrie & vrienden, De Joskes, Wouter & Co, Kattestroof en heel veel losse medewerkers.


Foto: Eric Mostrey

Zie ook : fotoreportage Heksentocht 2018

Dit artikel is geplaatst in Activiteiten, In de mail. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.