Ronde van Vlaams-Brabant in Leefdaal

De Ronde van Vlaams-Brabant is een rittenwedstrijd georganiseerd door de vzw Ronde van Vlaams-Brabant onder de auspiciën van de provincie Vlaams-Brabant. Twee van de vijf ritten worden gereden op het grondgebied van Leefdaal (en naaste omgeving).

  • Op vrijdag 27 juli 2018 vanaf 19u een individuele tijdrit van 8,8 km op een zeer heuvelachtig parcours: Eksterenberg, Nollekensstraat naar Raffelberg, Vossemberg, Lindenberg, Hondsbergen…
  • Op zaterdag 28 juli 2018 vanaf 13u30 een rit over 7 grote ronden van 22 km. Het golvend parcours leidt ook naar stukjes Meerbeek, Everberg en Vossem met onderweg twee geduchte kasseistroken (Doelstraat in Everberg en Coigesteenweg grens Leefdaal-Vossem)

Start en aankomst telkens ter hoogte van Dorpstraat 570. Daar kan de koers ook gevolgd worden op een groot LED-scherm met versnaperingen bij de hand. Tijdens de tijdrit van 27/7 kan u daar mee genieten van een BBQ als u hiervoor inschrijft uiterlijk 25/7 via tel. 0492 92 88 90

© Johan Morris 2017

 

Organisatie: “The Beginners”

Gedetailleerde info:

Dit artikel is geplaatst in Activiteiten, In de mail. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.