Winterfestijn: opbrengst voor een goed doel

Voor het vierde jaar op rij organiseerde Chiro Leefdaal een gezellige fakkeltocht door de Leefdaalse velden. Ook dit jaar neemt Chiro Leefdaal deel aan de Warmste Week van Studio Brussel.  Naar goede gewoonte gaat de opbrengst van dit Winterfestijn naar een goed doel dat te maken heeft met kinderen! Dit jaar is dit het ‘We Love Marie fonds’, dat opgericht werd door de ouders van Marie die hun kind na een lange strijd verloren aan kanker. Nu bieden ze financiële steun aan langdurig zieke kinderen. Dit jaar bracht het Winterfestijn maar liefst 1200 euro ten voordele van het ‘We Love Marie fonds’!  Met deze geste wilt Chiro Leefdaal een hart onder de riem steken voor die kinderen die het echt nodig hebben.

Eric Mostrey maakte enkele foto’s

Dit artikel is geplaatst in Activiteiten, Beeld en geluid, In de mail. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*