Winterfestijn

Op zaterdag 16 december 2017 hebben weer een heus winterfestijn voor jullie klaarstaan! We beginnen met een mooie fakkeltocht van ongeveer een uurtje doorheen onze prachtige dorpskom waar onderweg een voorraadpost zal zijn om de koude vingers en tenen wat op te warmen. Daarna is iedereen welkom aan onze Chirolokalen voor een gezellige winteravond met warme dranken en warme snacksvoor groot en klein. Ook wie liever niet meewandelt, mag altijd iets komen drinken of eten.

Als je wilt deelnemen aan dit supertoffe evenement moet je je van tevoren inschrijven. Wij zorgen voor volwassenen–fakkels en glow-in-the dark sticks voor de kids en onderweg krijgen jullie ook nog een verrassing aangeboden. Inschrijven kan je doen door €5 per volwassen deelnemer en €3 per kind (-11 jaar) over te schrijven op het rekeningnummer BE79 0682 3961 0033. In de mededeling zet je ‘fakkeltocht’, je familienaam en het aantal volwassenen en kinderen dat meedoen. Inschrijven moet gebeuren VOOR 2 december!

We verzamelen om 18u30 aan de Chirolokalen van Leefdaal en vertrekken om 19u op tocht. Het winterfestijn zelf kent geen einduur en zal dus doorgaan tot de ledematen eraf gevroren zijn!

Dit artikel is geplaatst in Activiteiten, In de mail. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.