Concertweekend Koninklijke Fanfare

Op zaterdag 25 en zondag 26 november 2017 organiseert de Koninklijke Fanfare Sint-Lambertus haar jaarlijks concertweekend in het Gemeenschapscentrum ‘Vlieg-In’  te Leefdaal (Vlieguit 6). Ook dit jaar heeft onze dirigent een gevarieerd muzikaal programma samengesteld. U bent van harte uitgenodigd op deze muzikale uitstap tijdens het laatste weekend van november.

Op zaterdag 25 november begint de concertavond om 19.30 uur en verzorgt de “Koninklijke Fanfare de Vier Heemskinderen” uit Bertem een gastoptreden. Op zondag 26 november organiseren wij een concertnamiddag die start om 15 uur. Tijdens deze concertnamiddag krijgen we, behalve het optreden door onze eigen muzikanten, ook een gastoptreden van de “Leuvense Senioren Muziekvereniging”. Op beide dagen kan er na het muziekconcert nog wat nagekeuveld worden in ons praatcafé bij een hapje en een drankje.

De inkom bedraagt 8 euro in voorverkoop en 10 euro aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis binnen. Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij bestuursleden en muzikanten. Van harte welkom op ons concertweekend!

Voor meer inlichtingen: bezoek onze website op www.kfsl-leefdaal.be of stuur een mailtje naar KF.Sint.Lambertus.Leefdaal@telenet.be

Dit artikel is geplaatst in Activiteiten, In de mail. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*