Kaas en taart smullen voor Ziekenzorg CM Leefdaal

official
Martine Vangaver (l.) en Ghislaine Hemmerijckx (r.): ‘Naast het kaasbuffet zijn er ook koude schotels.’

‘We mochten ook dit jaar weer zo’n 120 tal inschrijvingen verzorgen op onze kaasnamiddag’, vertelt de trotse voorzitster van Ziekenzorg CM Leefdaal Martine Vangaver. ‘Elk jaar organiseren we dit ten voordele van Ziekenzorg. Tal van langdurig zieken voelen zich soms eenzaam en hebben nood aan extra sociale contacten. Met deze ka(a)sactie verdienen we geld om activiteiten te organiseren die voldoen aan de interesses en noden van deze mensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een uitstap naar Scherpenheuvel of ons jaarlijks paasfeest financieren.’

‘Deze namiddag is toegankelijk voor iedereen. Zij die gezellig willen proeven van heel ons kaasassortiment zijn meer dan welkom. Voor zij die geen kaas lusten, zijn er ook koude schotels voorzien. Er is dus geen reden om niet te komen.’ (lacht) ‘Voor het kaasbuffet is het 18 euro per persoon en een koude schotel krijg je voor 15 euro. Daarnaast zijn taart, koffie en thee ook verkrijgbaar. We keren voldaan terug naar huis, dat is zeker’, lacht de voorzitster nog tevreden.

Dit artikel is geplaatst in Activiteiten, In de mail. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.