Derde straatfeest Mezenstraat en omgeving

Schermafbeelding 2013-10-07 om 11.57.53Het derde straatfeest van Mezenstraat – Broekstraat -L. Van Buekenhoudstraat bracht  heel wat volk op de been en ook nu weer konden we kennismaken met enkele kersverse en zelfs toekomstige bewoners, want er komen nog steeds woningen bij in het centrum van Leefdaal.

De organisatie werd, net zoals bij de 2e editie, gedwongen om de Mezenstraat zelf niet te gebruiken als feeststraat: omleidingen die langer duren dan voorzien, de zoveelste wielerkoers die (mede daardoor) voorbij moest kunnen razen… Het was deze keer de Van Buekenhoudstraat die de spelende en feestvierende bewoners mocht verwelkomen.

En dat verliep prima: aan lekker eten geen gebrek, dankzij de ervaren B.B.Q.-ers, en vele wijkbewoners zorgden voor verrassende banketkunst als “kers op de taart”.

Fotoalbum Mezenstraatfeest 2013

Dit artikel is geplaatst in Beeld en geluid. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.