Plechtige geloofsbelijdenis op 7 mei 2011: foto-album

Ook van de Plechtige geloofsbelijdenis konden we met de foto’s van Johan Desie foto-album een dik webalbum samenstellen.

Als u bepaalde foto’s  wil behouden in uw eigen archief of ze (laten) afdrukken, klik dan in dat album eerst op de miniatuurversie van de gewenste foto en dan onder de foto op de knop “laad hoge-resolutie origineel in nieuw venster”. Zodra die foto is ingeladen kan je er op klikken met de rechtermuisknop en de optie “bewaren” kiezen of (enkel voor MacOS gebruikers) automatisch laten opnemen in uw iPhoto-bibliotheek.

De groepsfoto hieronder werd tijdens de voorbereidingen genomen en stond afgedrukt op de programmaboekjes.

(alfabetisch) Rune Bauweraerts, Margot Camps, Zélie Carels, Jérôme Debroux, Lander Dehertog, Hanne Delemarre, Joffrey Dewit-Vanhaelen, Chloë Drugmand, Ruth Fonteyn, Thibaut Gillis, Eline Kempe, Mathijs Meyers, Emily Moeys, Febe Symons, Silke Thielemans, Alan Vandermosten, Kaat Van Geel en Oa Vrebos.

 

Dit artikel is geplaatst in Beeld en geluid. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.