Eerste communie 2011: foto-album

Op 2 juni deden 32 kinderen in Leefdaal hun eerste communie. Op de groepsfoto niets dan blije gezichten!

Ondertussen hebben we van fotograaf Johan Desie een copie gekregen van alle foto’s die hij om en rond de viering maakte en we plaatsten die integraal foto-album in dit foto-album.

Als u bepaalde foto’s (zoals onderstaande groepsfoto) wil behouden in uw eigen archief of ze (laten) afdrukken, klik dan in dat album eerst op de miniatuurversie van de gewenste foto en dan onder de foto op de knop “laad hoge-resolutie origineel in nieuw venster”. Zodra die foto is ingeladen kan je er op klikken met de rechtermuisknop en de optie “bewaren” kiezen of (enkel voor MacOS gebruikers) automatisch laten opnemen in uw iPhoto-bibliotheek.

Hieronder één van de groepsfoto’s met de namen van de kinderen in alfabetische volgorde.

Luca Berthels, Manon Bironneau, Tuur Bleukx, Hanne Bosteels, Mirke Brichard, Kian Brumagne, Marit Cornelis, Justine Coudron, Siebe Dehertog, Dieter De Vlieger, Jasper Devogelaer, Matteo Fuentes, Kristel Geldens, Felicia Hamal, Louis Joos, Fien Kempe, Kiandro Kiebooms, Helyn Kindt, Sean Mc Carton, Yoni Moyson, Mateo Peeters, Tuur Stroobants, Sophia Thys, Kelly Timmermans, Kilian Timmermans, Lena Trappeniers, Lander Vaes, Jasper Vandendriesch, Liam Vanhooren, Emilie Van Neck, Mart Vanthienen, Kristof Voet.

Dit artikel is geplaatst in Beeld en geluid. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.