Camille Huyberechts: heimwee naar de goede oude tijd in Leefdaal

Geachte,

Misschien kennen we mekaar. Ikzelf ben gewonnen en geboren in Leefdaal in 1933. Begin van de maand is mijn enige broer Maurits Huyberechts overleden en nu ben ik reeds enkele malen teruggeweest in mijn geboortedorp. Graag wil enkele gegevens te weten komen uit die goeie oude tijd. Mijn neef Walter en zijn vrouw Lut hebben me al veel laten inlopen, want sedert 1952 (militaire dienst), kwam ik enkel nog op familiebezoek. Ik woon nu in Ronse, niet bij de deur, maar ja, tegenwoordig is alles mogelijk.

Zijn er nog van mijne slag die ook een PC bezitten ? Breng me op de hoogte a.u.b.

Vele groeten uit Ronse.

Camille Huyberechts.

Dit artikel is geplaatst in In de mail. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.